Volledig beheer en het juiste advies

Diensten

Beheer & advies

Administratief beheer

Als VvE heeft u verschillende administratieve werkzaamheden. Zo heeft een VvE regelmatig te maken met contracten van nutsbedrijven en onderhoudspartijen. Hiervan ontvangen en behandelen ze offertes en facturen. Maar ook het aanvragen van vergunningen en het vastleggen van overeenkomsten zijn dagdagelijkse werkzaamheden voor een VvE.

Financieel beheer

Net als de administratieve taken kan het voor een VvE prettig zijn als ook de financiële zaken worden ondergebracht bij de beheerder. Als beheerder verzorgen we de algehele budgetbewaking en het beheer van de geldmiddelen en bankrekeningen. We zetten facturen klaar en verwerken alle ontvangsten. Zo heeft u als VvE één aanspreekpunt, ook voor alle financiële zaken.

Technisch beheer

Aycon onderscheidt zich door breder en verder te kijken als het gaat om onderhoud en specifieke projecten. Wij zijn vernieuwend en altijd op zoek naar de best mogelijke onderhoudsoplossing voor de VvE. Binnen het technische beheer maken wij onderscheid tussen het dagelijkse technisch beheer (klein onderhoud) en het planmatig onderhoud middels een MeerJarenOnderhoudsPlanning (MJOP).

Bouwkundig advies

Binnen een VvE doen zich regelmatig bouwkundige problemen of vragen voor die niet vallen onder het planmatig onderhoud (MJOP). Ook voor bouwkundige vragen kunnen wij u van dienst zijn. Indien wij niet beschikken over de expertise van een bepaald onderdeel dan hebben wij de juiste partijen om ons heen die u kunnen adviseren.

Juridisch advies

Aycon beschikt over de nodige ervaring op het gebied van juridische conflicten binnen of buiten een VvE. Wij hebben de beschikking over een breed netwerk aan adviseurs die u uitstekend kunnen bijstaan. Wij kunnen u adviseren en indien nodig ondersteunen bij juridische trajecten.

Duurzaamheidsadvies

Duurzaam bouwen en onderhouden is niet alleen prettig voor milieu en maatschappij, maar vaak ook voor de lange termijn van een VvE. We adviseren u daarom altijd over de meest duurzame oplossing voor het onderhoudsvraagstuk.

MJOP opstellen

Goed beheer van gebouwen vraagt om inzicht in de technische staat ervan. Met een goed Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) dat conform NEN2767 wordt opgesteld, krijgt u inzicht in de onderhoudskosten op korte (komende vijf jaar) en lange termijn.

Aycon Online

Aycon maakt gebruik van Twinq software, een speciaal software programma voor VvE-beheerders. Alle administratie inzichtelijk op één plek.