Wij zijn

Aycon Vastgoedmanagement

Met Aycon als vastgoedbeheerder haalt u het maximale uit uw vastgoed.

Met één aanspreekpunt voor het volledige beheer en onderhoud is uw vastgoed bij Aycon altijd in goede handen. Al ruim 10 jaar beheren en onderhouden wij met plezier en trots vastgoed in Amsterdam en omgeving. 

Waarom niet zelf doen?
Zelf doen kan. VvE’s worden wel vaker beheerd door bewoners. Maar de belangen zijn groot, terwijl kennis van de wettelijke eisen en voorschriften vaak afwezig is. Ook ontbreekt vaak de nodige technische achtergrond en kennis. Bovendien zijn traagheid en onduidelijke verslaglegging, ondanks alle goede bedoelingen, veelgehoorde klachten. En als er een discussie ontstaat kan de relatie tussen de buren eronder lijden. In het ergste geval gaan te weinig actie en teveel gedoe uiteindelijk ten koste van uw pand. Uit handen geven aan een betrouwbare en deskundige partij is dus altijd beter.

Bespaar kosten op lange termijn
De ervaring leert dat de winst van goed, efficiënt en onpartijdig VvE-beheer altijd opweegt tegen de kosten ervan. Daarbij variëren de kosten per pakket van diensten dat u afneemt. En we werken met een uitgebreid netwerk van uitstekende aannemers, loodgieters, schilders en andere vakmensen waarvan we bij elke opdracht de verschillende offertes kritisch vergelijken. Bovendien beoordelen we deze vakmensen regelmatig op kwaliteit en punctualiteit. Zo garanderen we dat de tarieven altijd op alle vlakken marktconform en concurrerend zijn. Wij leveren maatwerk en kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen?
Bel ons dan voor een vrijblijvend eerste gesprek. We brengen uw situatie dan globaal in kaart, bekijken de stand van zaken rond uw vereniging en maken bij voorkeur kennis met het bestuur. Want uiteindelijk is goed persoonlijk contact de basis van elke gezonde VvE.

 

Dit is

waar we voor staan

Kwaliteit

Het beheren van VvE's is ons vak en onze passie. Daarom staat kwaliteit altijd voorop.

Duurzaamheid

Of het nu gaat om klein of groot onderhoud. Wij werken met technisch specialisten die zoeken naar de meest duurzame oplossing.

Betrokkenheid

Wat ons onderscheidt, is onze enorme betrokkenheid bij uw VvE.

Duidelijk en eerlijk

Onze manier van werken kenmerkt zich door duidelijkheid en eerlijkheid.