Projecten

Liftrenovatie

In 2017 en 2018 hebben wij namens 2 VvE's de complete besturing, frequentieregelaar, tableaus, snelheidsbegrenzer inclusief kabel en de complete aandrijving inclusief staalkabels laten vervangen.

Asbestsanering

Wij hebben als beheerder verschillende VvE's begeleid bij de sanering van asbestmateriaal in de gemeenschappelijke delen van het gebouw en/of isolatiemateriaal van cv- of warme waterleidingen. Wij zijn nauw betrokken geweest...

Schilderwerk

In 2020 hebben wij deze vereniging geholpen bij de begeleiding van structurele vochtproblemen in de kelders/kruipruimtes van het gebouw. Na een goede en grondige inspectie hebben wij samen met het bestuur van deze vereniging een gespecialiseerd bureau opdracht gegeven om een keldersysteem toe te passen en daar waar nodig preventief aan de buitengevel herstel uit te voeren.

Balkonrenovatie

Allereerst is een visueel technisch en een beperkt onderzoek naar de balkonvloeren en -constructie uitgevoerd. Naar aanleiding hiervan zijn de balkons aan de achtergevel van deze vereniging aangepakt en hersteld. Het schilderwerk is opnieuw uitgevoerd in combinatie met het nodige herstel van houtrot schades. Ook zijn de hemelwaterafvoeren hersteld en is lokaal metsel- en voegwerk hersteld. 

Stadswarmte Amsterdam Zuid

Amsterdam is de transitie aan het maken van gasketels naar duurzamere energievormen. Aycon helpt regelmatig VvE’s bij deze warmtetransitie. In opdracht van 3 VvE’s zijn we begonnen met het onderzoeken naar welk mogelijk alternatief van de gasketel we in deze wijk gingen toepassen.
Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.